Syksyn jäsenkirje on postitettu

Kesäkuukaudet ovat takana ja jäsenet ovat saaneet syksyn jäsenkirjeensä. Tuttuun tapaan syksyn ohjelmamme alkaa lukupiirimme ensimmäisellä kokoontumisella. Heti perään vietämme kokkailulauantaita italialaisen Giacomo Angelin opastuksella.

Lokakuussa vietämme elokuvailtaa ja kuun viimeisenä päivänä vieraaksemme saapuu FT Liisa Väisänen. Hän esitelmöi Italian värikkäistä valtionpäämiehistä.

Marraskuussa vietämme iltaa yhdessä Porin Ranskan piirin kanssa.

Il circolo de l’autunno è stato impostato

I mesi estivi sono passati ed i soci hanno ricevuto il circolo autunnale.

L’esercizio autunnale comincerà con il proprio circolo di lettura italiana come prima. Immediatamente dopo ci sarà un sabato di cucina con Giacomo Angeli, un italiano.

In ottobre sarà proiettata una pellicola e per l’ultimo giorno del mese abbiamo invitato la dott.ssa Liisa Väisänen. Terrà la conferenza sui truculenti capi di Stato dell’Italia.

In novembre ci sarà una serata con Circolo Francese di Pori.