Syyskauden 2014 aloittaa kitarakonsertti

Etelä-Italiasta kotoisin olevan, klassisen kitaran taitajan Fabio Federicon konsertti aloittaa syyskautemme. Konsertti on keskiviikkona 17. syyskuuta kello 19 Palmgren-salissa (Rautatienpuistokatu 7, 2. kerros).

Danten jäseniltä peritään 7 euron pääsymaksu. Konsertti järjestetään yhteistyössä Palmgren-konservatorion kanssa. Lipun saa ostaa ovelta.

Italian kielen viikon ohjelmassa on elokuvailta keskiviikkona 15. lokakuuta kello 18. Esitettäväksi on ehdolla vieraskielisten elokuvien Oscarin voittanut Suuri kauneus, La grande bellezza. Elokuvailta on Porin kaupunginkirjaston alasalissa.

Viime keväänä peruuntunut luento Italia hyvässä ja pahassa: 10 merkittävää päivää Italian historissa kuullaan maanantaina 3. marraskuuta. Tutkija, tietokirjailija ja opas Liisa Väisänen on seurallemme tuttu jo monilta matkoilta. Luento alkaa kello 18.

Illanvietto Ranskan piirin kanssa on myös Porin kaupunginkirjaston alasalissa. Tilaisuus alkaa perjantaina 14. marraskuuta kello 19.

Seuran jäsenillä on mahdollisuus osallistua musikaalimatkalle Tampereelle perjantaina 31. lokakuuta. Nähtävänä on Evita Tampereen Työväen Teatterissa.

Tarkemmat tiedot jäsenkirjeessä.

Tervetuloa tilaisuuksiin!