Johtokuntaan kaksi uutta jäsentä

Società Dante Alighieri di Porin vuosikokouksessa valittiin johtokuntaan kaksi uutta jäsentä, Susanna Haltsonen ja Heikki Erkinaro seuraavaksi kaksivuotisjaksoksi. Erovuoroisista valittiin jatkamaan Kirsti Leppänen, Tiina Martikainen ja Eliisa Holstikko-Ojanen.

Johtokunnassa jatkavat kaksivuotiskauttaan Elina Rinne, Marja Stenbacka, Tapio Nieminen, Marja Luukkonen ja puheenjohtaja Seija Routimo.

Toiminnantarkastajaksi valittiin edelleen Mai-Leena Virtanen, varalle Marja Juhola-Sommer.

Seuran jatkuvasti karttuva kirjakokoelma on lahjoitettu Porin kaupunginkirjastolle, josta kirjat ovat normaaliin tapaan lainattavissa. Seuran omistama laaja sanakirja on deponoitu kirjastoon ja myös vapaasti käytettävissä.

Viime vuonna seuran aloitteesta hankittu Elin Danielson-Gambogin muistomerkki Noormarkun Klubin puutarhassa on vuoden 2011 joulukuussa tehdyllä lahjakirjalla luovutettu A. Ahlström Osakeyhtiölle. Lahjakirjalla velvoitetaan yhtiötä pitämään teoksesta huolta sekä yleisön vapaasti nähtävänä.

Seuran tilit, toimintakertomus ja –suunnitelma sekä talousarvio hyväksyttiin. Samat tiedot on toimitettu italiaksi Sede Centraleen Roomaan.

Johtokunnan järjestäytymiskokouksessa päätettiin johtokunnan sisäisestä työnjaosta. Varapuheenjohtajana jatkaa Elina Rinne, sihteerinä Eliisa Holstikko-Ojanen ja rahastonhoitajana Kirsti Leppänen.