Siirry sisältöön

Giacomo oli keittiön capo, me kokkasimme ohjeitten mukaan

Grissinejä, lasagnea ja tiramisua. Niitä me valmistimme kokkailulauantainamme sympaattisen Giacomo Angelin opastuksella Porin Marttojen opetuskeittiön mainioissa tiloissa. Bolognese-kastike hautui italialaiseen tapaan kolmisen tuntia. Hyvät tuoksut leijuivat keittiössä kutkuttaen osallistujien makuhermoja. Giacomo opasti, että lasagnesta tulee parempaa, jos lasagnelevyjä kiehauttaa kattilassa…

Italialaista ruokaa korvakuulolta

Enrico Di Nardo esitteli Italian ruokakulttuuria suoraan sydämestä.

Porin Dante-seuran jäsenet kuuntelivat vesi kielellä luentoa Italian alueiden ruokakulttuurista. Helsingistä vieraaksemme saapui lauantaina 27. tammikuuta Enrico Di Nardo, joka selvitteli asiaansa enimmäkseen italiaksi, mutta välillä myös suomeksi. Avellinosta, Napolin läheltä, kotoisin oleva Di Nardo on asunut Suomessa kuutisen vuotta….