Siirry sisältöön

Giacomo oli keittiön capo, me kokkasimme ohjeitten mukaan

Grissinejä, lasagnea ja tiramisua. Niitä me valmistimme kokkailulauantainamme sympaattisen Giacomo Angelin opastuksella Porin Marttojen opetuskeittiön mainioissa tiloissa. Bolognese-kastike hautui italialaiseen tapaan kolmisen tuntia. Hyvät tuoksut leijuivat keittiössä kutkuttaen osallistujien makuhermoja. Giacomo opasti, että lasagnesta tulee parempaa, jos lasagnelevyjä kiehauttaa kattilassa…

Pori Sinfonietta sai orkesterijärjestäjän Italiasta

Pori Sinfonietta sai orkesterijärjestäjänsä noin vuosi sitten Massasta, suunnilleen 40 kilometriä Pisan kaupungista Toscanasta. No ihan suoraan Giacomo Angeli ei Italiasta Poriin saapunut. Ensimmäisen kerran hän tuli Suomeen jo vuonna 2007 vaihto-oppilaaksi opinahjostaan Bolognasta Helsingin Metropolia-ammattikorkeakouluun. ”Ajattelin hakea joko Suomeen,…