Kansallispäivän juhla päätti kevätkauden

Dante-seuran väki vietti perinteiseen tapaansa Italian kansallispäivää. Tällä kertaa alkukesän tilaisuutta vietettiin jo 26. toukokuuta, viikkoa ennen varsinaista juhlapäivää.

Tilaisuus pidettiin Hevosluodon siirtolapuutarhan Kerhomajalla. Pöytään valmistettiin italialaisia herkkuja, parsa-caprese-salaattia, fusillitonnikalapastaa ja tomaattitäytteisiä crespellejä. Kahvin kanssa nautittiin caprilaista mantelisuklaatorttua.

Oikein hyvää kesää kaikille Italian ystäville!

La Festa della Repubblica è stata al fine del periodo primaverile

I membri della società dantesca hanno festeggiato tradizionalmente la Festa della Repubblica, questa volta già il 26 maggio, una settimana prima della festa regolare.

La festa è stata tenuta nel cottage al lotto di Hevosluoto. Si sono preparate leccornie italiane, insalata asparago-caprese, fusilli al tonno e peperoncini e crespelle ai pomodori e mozzarella. Con caffè abbiamo preso torta caprese.

Una bellissima estate a tutti gli amici d’Italia!

Olemme päivittäneet myös sivustomme tietosuojakäytäntöön liittyvät tiedot. Voit lukea ne halutessasi täältä.