Kurssit

Kuvia Paolo Pellein pitämiltä kielikursseilta kesällä 2006 ja 2007, toukokuussa 2006 järjestetyltä pastakurssilta, toukokuun 2007 kokkauskurssilta sekä Herrainpäivillä 2005 pidetyltä intensiivikurssilta.

Paolo Pellei viihtyi Porissa

Paolo PelleiPerjantaina hän piti kiinnostavan luennon, jossa hän puhui italian kielestä ja Talo Italiassa -ohjelmasarjan teosta.

Hän kuitenkin halusi tutustua Poriin enemmänkin, koska hän oli kaupungissa ensimmäistä kertaa.

Lauantaina johtokunnan jäsen Elina Rinne ja hänen miehensä Jouni veivät Paolon tutustumiskierrokselle kaupunkiin. Päivä oli sateinen, mutta kaikkien mielestä hauska. Elina otti isot golf-sateensuojat, jotka suojasivat retkikunnan hyvin.

He kävivät Yyterissä, Kallossa ja kiersivät Reposaarta tutustuen muun muassa linnakepuistoon ja kirkkoon. Lounaan he nauttivat kalaravintolassa.

Kaupungissa he katsastivat Pelle Hermannin leikkipuiston ja kiertelivät vähän keskustassa.

Paolo palasi Helsinkiin iltapäivällä ja oli iloinen laajentuneesta Pori-kuvastaan. Hän on myös vuolaasti kiitellyt seuramme vieraanvaraisuutta.