Kevätkausi alkaa taideretkellä Helsinkiin

Teemme hienon taideretken Helsinkiin heti alkuvuodesta lauantaina 7. tammikuuta 2017. Tutustumme Ateneumin Modigliani-näyttelyyn sekä Kansallismuseon Renessanssi.Nyt -näyttelyyn. Kumpaankin on varattu ryhmällemme tunnin opastusajat. Ilmoittautumiset sihteerille.

Syyskauden viimeisenä ohjelmanamme on tutkija, tietokirjailija ja opas Liisa Väisäsen luentovierailu 24. marraskuuta 2016 Porin seudun kansalaisopiston auditoriossa. Hänen aiheenaan on Italian kymmenen symbolia. Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Porin kesäyliopiston ja Porin kirjaston kanssa.

Syyskaudella vielä illanvietto ja luento

Seuramme ohjelmassa on vielä tänä vuonna illanvietto tiistaina 8. marraskuuta Mekani-juhlatalossa. Olemme kutsuneet mukaan myös Ranskan piirin.

Vieraaksemme saapuu tutkija, tietokirjailija ja opas Liisa Väisänen 24. marraskuuta. Hänen luentonsa aiheena on Italian kymmenen symbolia. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Porin kesäyliopiston ja Porin kirjaston kanssa.

Luento taiteen historiasta veti väkeä

luento_taiteen_historiaTutkija, tietokirjailija ja opas, FT Liisa Väisänen piti sunnuntaina 22. marraskuuta antoisan luennon aiheenaan Italian niemimaan taiteen historia. Luentoa Porin seudun kansalaisopiston auditorioon tuli kuuntelemaan 119 henkeä.

Liisa Väisänen johdatti kuulijat aiheeseen 10 valitsemansa avainteoksen avulla.

Dante-seuran yhteistyökumppanina luentoa järjestämässä oli Porin kesäyliopisto.

Kesätauko

Monipuolisen ja vilkkaan kevätkauden jälkeen vedämme henkeä ja vietämme kesätaukoa.

Syyskaudella on tiedossa muiden muassa taideluento Italian maalaustaiteen 10 avainteosta. Luennoitsijana on FT Liisa Väisänen, taidehistorioitsija, matkaopas ja tietokirjailija. Luento toteutetaan yhteistyössä Porin seudun kesäyliopiston kanssa.
Muusta syyskauden ohjelmista kerrotaan myöhemmin.

Hyvää kesää kaikille!