Maria Haavisto jatkaa puheenjohtajana

Maria Haavisto jatkaa Società Dante Alighieri di Porin puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden. Seuran vuosikokouksessa tiistaina 13.2. valittiin johtokunnan erovuoroiset jäsenet Eliisa Holstikko-Ojanen, Kirsti Leppänen, Heikki Erkinaro, Kaisa Kevätkylä ja Päivi Saustamo uudelleen. Johtokuntaan kuuluvat lisäksi Marja Luukkonen, Risto Ojanen ja Tapio Nieminen.
Jatka artikkeliin Maria Haavisto jatkaa puheenjohtajana

Seija Routimosta kunniapuheenjohtaja

Società Dante Alighieri di Porin aikaisempi puheenjohtaja Seija Routimo nimitettiin kunniapuheenjohtajaksi seuran vuosikokouksessa 7. helmikuuta 2017. Hän toimi seuran puheenjohtajana sen perustamisesta vuodesta 2002 helmikuuhun 2016.

Dante-seuran perustajajäsen ja pitkäaikainen puheenjohtaja Seija Routimo (vas.) nimitettiin seuran kunniapuheenjohtajaksi asiaankuuluvine kunniakirjoineen. Oikealla hymyilee seuran toinen perustajajäsen ja kunniakirjan luovuttanut sihteeri Eliisa Holstikko-Ojanen.

Johtokuntaan valittiin uudestaan erovuorossa olleet Marja Luukkonen, Risto Ojanen (varapuheenjohtaja) ja Tapio Nieminen.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Maria Haavisto. Johtokunnassa jatkavat Eliisa Holstikko-Ojanen (sihteeri), Kirsti Leppänen (rahastonhoitaja), Kaisa Kevätkylä, Päivi Saustamo ja Heikki Erkinaro.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Marja Juhola-Sommer ja hänen varalleen Mai-Leena Virtanen.